Algemene Elektriciteitswerken Vander Minnen

VERLICHTING

Van traditionele lampen naar ledverlichting

Uw bestaande verlichting omschakelen naar ledverlichting? Dat heeft veel voordelen. Zo geniet u van een lagere energiefactuur, omdat ledverlichting veel minder stroom verbruikt vergeleken met gloeilampen en halogeenlampen. Ledverlichting is ideaal om minder bereikbare plaatsen uit te lichten zoals traphallen of nissen. Een kleurenledstrip geeft eindeloze mogelijkheden om sfeer te creëren in uw woning en past met zijn discreet design in elk interieur.

Ook voor tuinverlichting of aan de toegang tot uw woning kan u ledverlichting toepassen. Deze techniek is volop ingeburgerd. U kan van lampen, spots of strips gebruik maken om op mooie zomeravonden langer van uw tuin of terras te genieten.

Ledverlichting binnen en buiten

Vander Minnen Algemene Elektriciteitswerken vervangt uw traditionele lampen door ledverlichting, zowel binnen als buiten. Ook voor de plaatsing van nieuwe lichtarmaturen, spots of de omschakeling van bestaande inbouwverlichting kunt u bij ons terecht. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel in kleur en sfeer als design!

Een offerte voor ledverlichting in Gent of Destelbergen? Contacteer ons!

Vraag een offerte aan

Algemene Elektriciteitswerken Vander Minnen

Keuring van uw elektriciteit